Ιγνατιάδης Σταύρος

Μέλος

Ο κ. Σταύρος Ιγνατιάδης είναι πτυχιούχος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ) με εκτενή συμβουλευτική εμπειρία. 

Έχει συμμετάσχει σε σημαντικά projects του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα. Ενδεικτικά αναφέρονται οι φορείς ΕΑΒ Α.Ε., ΟΣΕ Α.Ε., ΕΥΔΑΠ ΑΕ, ΔΕΗ ΑΕ, Υπουργείο Παιδείας,  Υπουργείο Εσωτερικών και Δημόσιας Διοίκησης, καθώς και οι εταιρείες Generali Hellas S.A, της Edams Technologies Ltd Κύπρου, Boehringer  Ingelheim Hellas S.A. κ.α.

Από τον Απρίλιο 2007 έως τον Μάιο 2010 διετέλεσε Διευθύνων Σύμβουλος στην εταιρεία ΕΛΤΑ Courier Α.Ε. και από τον Απρίλιο 2013 έως τον Ιούλιο 2016 Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος στην ίδια εταιρεία. 

Στη διάρκεια της σταδιοδρομίας του έχει χρηματίσει σε θέσεις ανώτατης διοίκησης σε εταιρείες όπως ERGO ΑΕ, BRAINSTORMING BUSINESS CONSULTANTS, GALA ΑΕ, IZMIR METALPLASTIK SA, VELLUM SA (partner), ESTIMATE CONSULTING (partner), ΘΕΡΜΙΣ ΑΒΕΕ κ.α. 

Υπήρξε ιδρυτικό μέλος και μέλος της Γενικής Συνέλευσης της Actionaid Hellas καθώς και Γενικός Γραμματέας και μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής της UNICEF. Μιλάει Αγγλικά και Τουρκικά.