Ετήσια Ημερίδα Στρατηγικής 2023

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε για 6η συνεχή χρονιά η Ετήσια Ημερίδα Στρατηγικής 2023 του ΑΔΜΗΕ

Συνεχίζουμε να αλλάζουμε!» ήταν το κεντρικό μήνυμα του Annual Strategy Meeting 2023 που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων και μεταδόθηκε διαδικτυακά για όλο το Προσωπικό του ΑΔΜΗΕ.

Όπως κάθε χρόνο, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ΑΔΜΗΕ κ. Μάνος Μανουσάκης ανέδειξε μερικές από τις σημαντικότερες στιγμές της περασμένης χρονιάς, βράβευσε τις ομάδες των Εργαζομένων που διακρίθηκαν για τη δουλειά τους μέσα στο 2022 και παρουσίασε τους στρατηγικούς στόχους του Ομίλου για το 2023. 

Ο κ. Μανουσάκης,  έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στη συνεργασία και την ομαδικότητα, ως κινητήριες δυνάμεις για τον μετασχηματισμό του ΑΔΜΗΕ σε έναν από τους πλέον σύγχρονους Ευρωπαίους Διαχειριστές τα τελευταία χρόνια και ευχαρίστησε το σύνολο του προσωπικού για τη σημαντική συμβολή του στην επίτευξη των στόχων της Εταιρείας έως σήμερα.

Στο τελευταίο μέρος της συνάντησης, ο κ. Μανουσάκης μαζί με τα ανώτατα διευθυντικά στελέχη απάντησαν στις ερωτήσεις που υπέβαλαν οι Εργαζόμενοι και οι Εργαζόμενες και ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη ημερίδα Στρατηγικής το 2024.